Copyright © 2023. All Rights Reserved

За нас

ReArt Wear
Скъпи приятели и съмишленици, представяме ви нашия нов бранд ReArt Wear! Рисуването върху текстил отдавна е наша страст, организирали сме безброй арт работилници за вас, но условията на заобикалящата ни среда ограничават това наше любимо занимание. Ние не искаме обаче да ви лишаваме от любимите ръчно рисувани тениски, затова решихме да ви улесним, като имате възможност да поръчате онлайн любим дизайн. Очаквайте още вълнуващи дизайни на тениски.

Поръчка по идея на клиента
Приветстваме вашето въображение, поръчайте базова тениска през панела "Поръчай по твой дизайн", като въведете избраните вид, цвят и размер, както данни за контакт, а ние ще се свържем с вас, за да споделиите с нас любима картинка на reartfoundation@gmail.com с допълнитлни инструкции, за да я накараме да оживее.

Нашата кауза
Припомняме, че зад нашата дейност от години стои една кауза. Ние вярваме, че всяко дете има право да се учи, забавлява и расте щастливо. Затова събираме арт материали и организираме арт работилници за деца и младежи попадащи в рискови групи и/или имащи специални нужди. През годините сме организирали множество арт работилници за децата от ЦНСТ "Иван Вазов" в кв. Надежда. Работили сме по съвместни проекти с народно читалище "Иван Вазов - 2014", както и със Столична община - проект "Равен Старт" и проект "Добротворител". В момента сме по пътя към едно успешно партньорство с 112 ЦДГ. Покупката на всяка тениска ни помага да правим това. Вие ни помагате да правим това. Благодарим ви и не спирайте!