Copyright © 2023. All Rights Reserved

Дънки по идея на клиента

7 февруари 2022
Дънки по идея на клиента

Ние обичаме да сме различни и да изпъкваме в тълпата. Сред множество сиви хора в сивото ежедневие ние сме тези, чийти цветен крачол се прокрадва зад ъгъла на прашната, павирана, софийска уличка. Цветният крачол, който седи на олющената дървена пейка, на стълбите пред входа, който мяркаш за миг, докато слиза от тролея или гледаш втренчено на опашката в магазина. Ние сме пъстри, изрисувани души и ще споделим с теб магията на цветовете. Ние ще накараме пъстрото ти съзнание да превърне в реалност чудати образи, мистични същества, а защо не и супер хора, правещи немислимото с телата си - рогати чудовища, русалки, летящи танцьорки. И защото повече ни бива в рисуването на дрехи, отколкото в писането, грабвай любимите дънки и ги давай насам да рисуваме върху тях!  

Нашата кауза

Тениска с кауза или първата организация, която стартира социален бизнес в сферата на рисуването върху текстил. Всяка наша тениска подпомага събирането на арт материали и организирането на арт работилници в 112 ЦДГ с интегрирано обучение.

прочети още
Корги мания

Ръчно рисувана тениска?!? Ръчно рисувана възглавница?!? Ръчно рисуван шал за любимия четиринок?!? Даа! Това е велико! Ние имаме за всекиго по нещо, особено за корги маниаците и всякакви други куче маниаци!

прочети още